Orderformulieren

Voor het plaatsen van orders maken wij gebruik van Orderformulieren. Een “Orderformulier CADCAM- dentale producten” en een “Orderformulier Kroon & Brugwerk” die kunnen worden gedownload. Door het gebruik van een patiëntcode, die u zelf genereert, krijgen wij geen inzage in de privacy gevoelige patiënteninformatie. Hierdoor voldoen wij aan de nieuwe AVG- wetgeving.

Uw model, scan of compleet cad-model kan samen met het complete ingevulde en ondertekende orderformulier naar ons worden opgestuurd waarna de order in behandeling wordt genomen. Alle digitale files kunnen worden verzonden naar cadcam@solutionparts.nl (incl. Orderformulier).

Indien u wenst kunnen wij voordat het product in productie gaat een 3D-viewer of afbeelding van het ontwerp ter goedkeuring voorleggen.

Wilt u dat wij uw (ophaal)transport verzorgen stuur ons dan een verzoekmail.

Standaard verzorgen wij de productie binnen 3 werkdagen na uw goedkeuring van het voorgestelde ontwerp. Dit ontwerp ontvangt u binnen 24 uur na ontvangst van de ingestuurde order. Indien u een ontwerp instuurt zal uw geproduceerde werkstuk 3 werkdagen na ontvangst op transport gaan.